Video

Showreel

Rörlig portfolio för vad jag gör inom video.


MGB Roadster

En tur med en MGB Roadster från 1968.


Heartstrings

När min son Ivar opererades fick det mig att tänka på min egen operation som jag gick igenom i samma ålder. När jag nu själv är förälder jag kan lättare förstå vad mina egna föräldrar genomled – oron, ångesten. Jag lät min mamma berätta med egna ord.


Eleganten

I en parallell värld var min pappa en lovande tennistalang vars bana abrupt tog slut i och med skadan han ådrog sig i Värmlandsslaget. Men får man tro Eleganten så var det lika bra.


Teamwork

Porträtt av Lisa och hennes häst Sweetheart. Om en återfunnen kärlek för ridning, känslan av 100 % samspel med sin häst och ridning som vaccin mot psykisk ohälsa.


Summer of 19

Minnesvärda ögonblick från sommaren i Värmland år 2019.


Mr Ängen

”Så länge jag står på benen ska jag inte låta Ängen växa igen” säger min pappa som årligen fäller åkrarna i sin uppväxtby. Om det fina i att inte låta något kärt förfalla.


King of the Hill

Om en ung mans förberedelser till snowracer-loppet King of the Hill som varje år avgörs nerför Tossebergsklätten i Värmland.


Ängenleden

Ängenleden är en 17 km lång vandringsled kring den lilla byn Ängen där min pappa är uppvuxen. Leden bjuder på kuperad terräng med fina vyer, närhet till bad och kulturhistoriskt intressanta platser.


Swedish Winter

Nedslag under härliga vinterdagar i byn Ängen, fyllda med pulka, snögubbar och snötäckta granar.


In a State of Uncertainty

Porträtt av Ali, född i Afganistan och uppvuxen i Irak, som kom till Sverige tillsammans med 162 900 flyktingar år 2015. Om ovisshet, saknad efter sin familj, dålig ekonomi och rädsla för att bli utvisad.


The Switch

Porträtt av Erik som bytt lägenhet i Göteborg mot skogsfastighet utanför Kil i Värmland. Om skog som en attraktiv kombination av hobby och investering.


The Woodland Cemetery

Besök till Skogskyrkogården som finns med på UNESCO:s världsarvslista.


Casper

Porträtt av Casper, berättat av hans föräldrar. Piraträdda tittare varnas.


Otto, first three weeks

Jag dokumenterar barnens liv hela tiden. Här har jag sammanställt klipp från Ottos första tre veckor i livet.


Segelmakaren Marullo

Claudio Marullo har sytt segel hela sitt liv. När han följde kärleken till Sverige och slog sig ner i lilla Västerrottna har han ändå lyckats skapa en tillvaro där han får jobba med sin passion för sömnadskonst … och lufta seglen på båten Angela emellanåt.


Anders

Anders har parallellt med sitt vanliga kneg närt en dröm om att jobba med fotografering, åtminstone som en sidoverksamhet. Om den klassiskt svåra balansen mellan ekonomisk trygghet och självförverkligande.


Parkour

Thelma ägnar stora delar av sitt vakna dygn åt tricking, en avknoppning från den mer kända sporten parkour. Tricking kan liknas vid gymnastiskens tävlingsgren ”fristående” där atleten bygger upp serier av volter och skruvar. Om ambitioner, hängivenhet och uppoffringar.


Ice Fishing

Fisketur på Ängssjön en vinterdag – en färglös, kall och blåsig dag då det tycks snöa horisontellt … och då den varma chokladen smakar som bäst.