Nytt på Instagram

Jag är nu mer aktiv på Instagram. Med hårddiskar som svämmar över med bilder så är det kul att lägga ut en del, från vardagen och från uppdrag.

Tajmingen för att bli mer aktiv på Instagram är god. Instagram har nämligen kopplat på möjligheten att ladda upp bilder direkt i din dators webbläsare. Gränssnittet är uppdaterat med en plussymbol i menyraden. Processen funkar precis som på mobilen.

Detta är väldigt uppskattat. Tidigare har användare tvingats använda tredjepartsappar (som kostar pengar) för uppladdning eller använda webbläsarens utvecklarläge för att simulera användningen av en mobil och därmed få alla funktioner som finns i Instagram-appen.

Än så länge är det endast ett delmängd av alla konton som har fått den nya funktionen. Exempelvis så är det bara ett av mina tre konton som har plussymbolen.

Läs mer om funktionen här.

Publicerat den
Kategoriserat som Tips